Hartelijk welkom

Over TOWA

Sinds de oprichting van TOWA in 1947, heeft men TOWA altijd gezien als een inventieve en creatieve producent van zowel huishoudelijke en industriële werkhandschoenen. TOWA is een productiebedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van werkhandschoenen van natuurlijk rubber. TOWA heeft een breed scala aan hoogwaardige werkhandschoenen in de markt geïntroduceerd voor diverse industrieën, zoals automobielindustrie, bouw, scheepvaart, landbouw, logistiek, productie etc.De hoogwaardige kwaliteit van TOWA werd al snel erkend in Japan en haar reputatie verspreid naar andere delen van de wereld. Hedendaags staat TOWA wereldwijd bekend voor het ontwikkelen van hoogwaardige kwaliteits werkhandschoenen voor diverse industrieën.

 

 

 

 

 

 

 

 

Topper

De TOWA PowerGrab Thermo is een Microfinish latex gecoate handschoen. Met zijn naadloos gebreide binnenhandschoen van acryl is hij uitermate geschikt voor werkzaamheden in koude omgevingen. Tevens is zijn duim volledig gecoat voor extra veiligheid.

Naar

MicroFinish

Door jarenlange ervaring in de ontwikkeling van handschoenen die veiligheid, comfort en in het bijzonder grip bieden, heeft TOWA een nieuwe coating technologie ontwikkeld. Deze coating genaamd MICROFINISH biedt een maximale grip met minimale inspanning. Werkhandschoenen met MICROFINISH coating zijn uitermate geschikt bij zowel natte als met olie besmeurde en gladde oppervlaktes. MICROFINISH, een comfortabele en efficiente oplossing.

De uitstekende grip eigenschappen van TOWA werkhandschoenen die voorzien zijn van een MICROFINISH coating, zijn ontstaan door een zacht en flexibel component te gebruiken die gevuld zijn met duizenden microscopische ruimtes. Zodra deze ruimtes in contact komen met het oppervlak, ontstaat er een vacuum proces die als het ware vloeistoffen en andere materialen inpakt. Dit proces resulteert in optimale grip met het oppervlak. TOWA handschoenen met MICROFINISH coating zijn verkrijgbaar in de ActivGrip series & PowerGrab series.

Zoek alle artikelen van deze fabrikant