Hartelijk welkom

 

EHBO en BHV artikelen hebben een belangrijke plaats in ons pakket.

 

Natuurlijk leveren wij de verbandtrommels  en verbandkoffers in soorten en maten, pleisterautomaatjes en ook andere BHV materialen. Ook oogspoelflessen zijn niet weg te denken uit ons assortiment.

Ook complete nooddouche installaties kunnen wij voor u verzorgen maar uiteraard niet via de webshop. De diverse soorten reddingsvesten leveren wij van het merk Secumar. Een nieuw item hierin is een reddingsvest in een compleet anti statisch en vlamvertragende uitvoering .

Een speciaal product is Diphoterine ® een “must have” voor iedereen die moet weken met agressieve chemicaliën. Kijk naar het filmpje en lees de uitleg en specificaties.

 

Een door chemicaliën veroorzaakte brandwond is een weefselbeschadiging die wordt toegebracht door agressieve chemische producten. De ernst van de brandwond is afhankelijk van het type chemisch product, de concentratie en temperatuur ervan en de duur van het contact. Hoe dieper de aantasting, des te erger de brandwond.

Wonden voorkomen ! 
Hoe kan de schade door deze brandwonden zoveel mogelijk beperkt worden? Een vrij nieuw product op de markt is DIPHOTERINE. Dit is een oplossing voor vele gebruiksdoeleinden, geschikt voor allerlei letsels als gevolg van chemische stoffen. Het is een oplossing in water van een absorberende stof, die direct contact maakt met de schadelijke chemische stof en deze vervolgens inkapselt en afvoert. Het speciale van de stof is dat dit grote molecuul naast een groot vermogen tot vermenigvuldigen, ook het vermogen heeft zowel zuren als basen dan wel irriterende als bijtende stoffen aan zich te binden. Dit gebeurt dan op zo’n manier dat de schadelijke stof wordt ingesloten en afgevoerd door het molecuul en zodoende geen schade meer aanricht. Na de behandeling met Diphoterine kan de plek gewoon met water worden gereinigd of afgespoeld. Als zure producten fluor bevatten, moet Hexafluorine gebruikt worden i.p.v. Diphoterine. In onderstaande pdf treft u een lijst van chemicalien welke met Diphoterine is getest

Lijst van test chemicalien DiphoterineLijst van test Chemicalien

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren