Hartelijk welkom

FTG safety shoes

 

 

 

 

MEER DAN EEN HALVE EEUW GESCHIEDENIS De ervaring opgedaan in meer dan 50 jaar produceren, in combinatie met continue onderzoek op het gebied van technologie en innovatieve materialen, maakt het mogelijk voor FTG niet te vergelijken producten te produceren. Het bedrijf is gevestigd in het noorden van Italië, in Lonigo (Vicenza), en is uitgerust met zeer geautomatiseerde systemen waardoor een directe en voortdurende controle van de productie mogelijk is. Het kan aan de meest complexe vragen voldoen, voor alle soorten inzetgebieden en gebruiksomgevingen. Een efficiënte verkoopafdeling en een ruim magazijn zorgen voor de beste klantenservice.

Meer dan 50 jaar ervaring en een moderne productielocatie, uitgerust met de nieuwste generatie systemen, maakt FTG een betrouwbare partner welke in staat is een breed assortiment schoenen te produceren die aan alle behoeften voldoen.

Al met al is onze klantenservice een punt van kracht.Tevens is de interne logistiek van FTG in staat om levertijden snel en punctueel uit te voeren. Het verkoopteam ondersteunt de klant bij normatieve, technische, commerciële en administratieve vragen.

 

NORMERINGEN

normativa-DU

hrp hrp procap new extra50 BGR191 40 ThinCapESDnew

Zoek alle artikelen van deze fabrikant

ftgprospecta