Hartelijk welkom

Kleding is een zeer groot en uitgebreid pakket bij coolegem.nl  Van t-shirts,  polo’s en sweaters  van Tricorp, Santino en BC Collection die wij kunnen bedrukken uw bedrijfslogo, tot de meest geavanceerde beschermende kleding.

Werkkleding zoals overalls, werkbroeken en –jassen van katoen of polyester/katoen, ook in Nomex of Proban, antistatische en vlamvertragende uitvoeringen volgens EN 340, EN470, EN531, EN533. Van de fabrikant Van Ochten hebben we ook de Petrochem AS/FR  kledinglijn in het pakket. Deze kleding voldoet ook aan EN1149, EN13.034 Ook thermo onderkleding is leverbaar in een AS/FR uitvoering.

Signaalkleding met reflectie strepen volgens EN471 en RWS normering is leverbaar van vestje tot overall en warm gevoerde parka in diverse uitvoeringen en kwaliteiten.

Een speciale plek in de kleding is bij ons de chemisch resistente kleding. De RJ Chemsuit is een paradepaardje wat dat betreft. Volgens EN 465, EN 466 en EN467. Siopor parka’s AS/FR  zijn antistatisch en met verschillende soorten uitritsbare voeringen leverbaar. Ook in de disposable kleding hebben we een lijn met een hoge mate van chemische resistentie.  Andere specialistische kleding zoals brandweerkleding, hittewerende kleding, zaagkleding, luchtgekoelde kledingis op aanvraag leverbaar.

Merken: Robertjohn, van Ochten, Sioen, Siopor, Craft, ODIN, Tricorp, Helly Hansen, Alphachem, Alphasol, X300

       

onze catalogus in pdf formaat

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren